Zoeken
Nieuwsbrief

Aanmelden Afmelden

Verzending


GuitarSupplies verzend standaard met PostNL, zowel nationaal als Internationaal.
Hier onder volgt een extra uitleg over deze diensten.

Verzending binnen Nederland
Voor verzending binnen Nederland kiest het systeem automatisch de meest voordelige verzendoptie. Wanneer de afmetingen, het gewicht en de producten zelf het toelaten, zal automatisch gekozen worden voor brievenbuspost. Hiervoor wordt € 2,50 in rekening gebracht.
Wanneer aan (één van deze) deze voorwaarden niet voldaan wordt, zal het systeem automatisch kiezen voor pakketpost. Hiervoor wordt € 6,- in rekening gebracht. Aflevering geschiedt in beide gevallen normaal gesproken binnen 24 uur van verzending. Wanneer uw pakket verzonden wordt met pakketpost heeft het een track en trace mogelijkheid via www.tracktrace.nl. De track&trace code wordt u automatisch toegezonden wanneer het pakket verstuurd wordt. Het pakket wordt minimaal twee keer bij de ontvanger aangeboden waarna, bij afwezigheid, het pakket drie weken op het dichtst bij zijnde postkantoor wordt bewaard om op te halen wanneer het u uitkomt.

PostNL brievenbus post binnen Europa priority.
Dit is de meest voordelige service maar heeft ook de meeste beperkingen. De maximale afmetingen hiervan zijn 38 x 26,5 x 3,2cm en het maximale gewicht is 500gram. Er is géén track en trace mogelijkheid. Tevens is de kans op schade aan de artikelen bij deze service het grootst en het risico daarvoor is voor de koper. Wij adviseren bij kras- of schade gevoelige artikelen PostNL pakketpost. Voor deze service wordt € 6,95 in rekening gebracht.

PostNL pakketpost binnen Europa
Wij verzenden standaard met de PostNL EPS service binnen Europa (enkele landen uitgezonderd waarvoor gekozen wordt voor PostNL internationaal pakket plus). Deze service biedt een aantal voordelen; altijd een priority zending, er wordt getekend voor ontvangst, verzekerd tot een bedrag van € 500,- , track en trace mogelijkheid via www.tracktrace.nl. Tarieven variëren per land en worden weergegeven tijdens het bestelproces.

PostNL Rembours.
Deze optie is enkel beschikbaar binnen Nederland. De maximale afmetingen zijn 140x78x50cm en het maximale gewicht is 30kg. Het maximale remboursbedrag is € 1000,-. Deze service heeft een track en trace mogelijkheid via www.tracktrace.nl. Het pakket wordt minimaal twee keer aangeboden waarna, bij afwezigheid, het pakket drie weken op het dichtst bij zijnde postkantoor wordt bewaard om op te halen wanneer het u uitkomt. U betaald het verschuldigde bedrag aan de postbode of op het postkantoor. Aflevering geschiedt normaal gesproken binnen 24 uur van verzending. Deze service kost € 13,-.

Overige verzendingen.
Op verzoek kan ook gekozen worden voor andere verzenddiensten zoals UPS, DHL, FEDEX etc. Deze tarieven liggen echter aanzienlijk hoger. Uiteraard kan er ook op uw eigen acountnummer bij deze vervoerders verzonden worden.

Uw land staat niet in de keuzelijst
Als uw land niet voorkomt in de keuzelijst, neemt u dan contact met ons op voor de juiste verzendoptie en bijbehorende kosten.