Zoeken
Nieuwsbrief

Aanmelden Afmelden

Over ons


GuitarSupplies is een gerenomeerde onderneming, geboren uit de hobby-gitaarbouw, die zich toelegt op het leveren van gitaar(bouw)onderdelen en gitaarbouw gereedschappen. In onze webshop vindt u een groot aantal onderdelen die door ons standaard op voorraad worden gehouden. Daardoor kunnen wij korte levertijden garanderen. Ons assortiment beperkt zich echter niet tot de artikelen die in de shop staan. Vaak kunnen wij ook specifieke onderdelen leveren zowel op gitaar- als elektronicagebied. Neemt u gerust contact met ons op als u een specifieke vraag of wens heeft.

Daarnaast zijn wij officieel distributeur van WD Music uit de USA en Sintoms Fretwire. Als het gewenste product op de website van WD of Sintoms niet in onze shop staat, neemt u dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

GuitarSupplies streeft ernaar haar assortiment continu uit te breiden. Ook kunt u de optie 'nieuwsbrief' aanvinken bij uw bestelling. U ontvangt dan met enige regelmaat onze nieuwsbrief.
GuitarSupplies respecteert de privacy van haar klanten. Persoonsgegevens en e-mailadressen worden enkel gebruikt voor de dienstverlening van GuitarSupplies naar haar klanten en zullen niet aan derden worden verstrekt (tenzij wettelijk vereist).